Проблемні питання доктрини призначення кримінальних покарань в США: сучасний стан та перспективи - Полянський, Є.Ю. (Держава і право, 2011)
Висвітлюються суттєві теоретичні та практичні проблеми, які виникають при призначенні кримінальних покарань у США. Досліджуються перспективи подолання та вплив на результати кримінально-правової протидії злочинності.