Висновок експерта в криміналістичних технологіях - Моїсєєв, О.М. (Держава і право, 2011)
Досліджується висновок експерта в аспекті технологій експертних та технологій слідчих. Встановлюються умови технологічності цього процесуального документу. Конкретизуються критерії та дії експерта з забезпечення процесуальних вимог при складанні висновку за результатами проведених досліджень, та операції з оцінки висновку експерта слідчим.