Банківська інформація: концептуальні засади та пропозиції до нормативно-правової регламентації - Селезньова, О.М. (Держава і право, 2011)
Досліджено правову природу банківської інформації; аналізуються її суб’єкти й об’єкти, а також обґрунтовується необхідність розробки та прийняття відповідного закону.