Технічні комітети зі стандартизації як суб’єкти адміністративно-правового регулювання в Україні - Починок, К.Б. (Держава і право, 2011)
Розглянуто становлення та розвиток системи національних технічних комітетів (ТК) стандартизації, стан їх нормативного забезпечення, основні принципи та процедури їх створення.