Правові аспекти фінансової діяльності публічного акціонерного товариства - Свириденко, Г.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються основні аспекти правового регулювання фінансової діяльності публічних акціонерних товариств на основі положень Закону України «Про акціонерні товариства» та норм чинного корпоративного права.