Анализ проблемной кредитной задолженности коммерческих банков - Ерпулёва, Т.И. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглянуті основні причини зростання проблемної кредитної заборгованості і запропоновані можливі шляхи оптимізації кредитного портфеля комерційного банку, що особливо актуально у зв'язку з "агресивною" політикою українських банків на ринку споживчого кредитування.