Участь політичних партій України у прийнятті декларації про державний суверенітет (історичний аспект) - Терзі, О.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті аналізується політична ситуація в Українській РСР наприкінці 80-х – початку 90-х років ХХ століття, яка склалася навколо ухвалення Декларації про державний суверенітет України 16 липня 1990 року.