Антиномія "sacrum"-"profanum" у філософсько-релігійній концепції Е. Муньє - Фоменко, К.А. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
Стаття присвячена аналізу антиномічного протистояння «sacrum» і «profanum», яке знайшло яскравий вираз в одній з найбільш відомих антитез – «відчуження Нарциса» і «відчуження Геркулеса» – основоположника французького персоналізму Е. Муньє.