Організація самостійної роботи студентів ВНЗів із вивчення лексичного матеріалу - Полікарпова, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Статтю присвячено проблемі підвищення продуктивності вивчення лексичного матеріалу студентами немовних вищих навчальних закладів.