Влияние структуры на пористость песчаников Донбасса - Баранов, В.А. (Геотехническая механика, 2010)
Визначені графічні закономірності впливу структури на відкриту пористість в пісковиках Донбасу. Показано зменшення пористості з південного заходу на північний схід басейну.