Создание энергоэффективного комплекса извлечения и использования шахтного газа метана - Лукинов, В.В.; Перепелица, В.Г.; Бокий, Б.В.; Ефремов, И.А. (Геотехническая механика, 2010)
Досвід реалізації проекту комплексного витягання та використання газу метану на шахті ім. О.Ф. Засядька дозволив розробити наукові основи промислових технологій витягання і використання газу вугільних родовищ, які можуть застосовуватися для розробки подібних проектів для шахт з аналогічними умовами.