Шахтный метан: новые решения использования; сокращение выбросов парниковых газов - Мроз, А.; Самусь, О. (Геотехническая механика, 2010)
Опис міжнародного проекту сьомої рамкової програми Європейського союзу (EU FP7) «КоМет» (Шахтний метан: Нові рішення використання; скорочення викидів парникових газів), який було запущено в листопаді 2008 року у рамках теми «Технології «чистого» вугілля» (FP7 Energy.6: Clean Coal Technologies).