Особенности выделения метана из газоносного массива под влиянием горных работ - Костенко, В.К.; Бокий, А.Б. (Геотехническая механика, 2010)
Розглянуто механізм формування техногенних колекторів газу в порушених породах та особливості виділення вільного метану в гірничі виробки на шахтах «Західно-Донбаська» і «Південнодонбаська» № 3.