Метод учета избыточных газовых давлений при решении геомеханических задач современными компьютерными технологиями - Слащев, И.Н. (Геотехническая механика, 2010)
У статті запропонований метод урахування газових тисків у газонасиченому породному масиві і нова технологія комп’ютерного чисельного аналізу для його реалізації.