Природа электромагнитных излучений горными породами - Поляшов, А.С. (Геотехническая механика, 2010)
Отримані експериментальні результати, на підставі аналізу яких показано, що електромагнітні випромінювання (ЕМВ) порід з пустотною текстурою пов'язані з процесами масопереносу флюїдів.