Влияние уровня угледобычи на дебит парниковых газов в очистную выработку - Бокий, А.Б. (Геотехническая механика, 2010)
Встановлена залежність виділення метану від навантаження на очисний вибій та зроблений висновок про скорочення емісії в атмосферу парникових газів при підвищенні видобутку вугілля.