Использование математических методов для исследований геологического материала - Дрожжа, Т.М. (Геотехническая механика, 2010)
В статті розглянуті математичні методи, необхідні для дослідження геологічних матеріалів, одним з яких є легко реалізуємий числовий метод послідовних наближень.