Влияние уровня шарового тензора на физико-механические свойства углей при их разрушении в объемном поле сжимающих напряжений - Ревва, В.Н.; Васильковский, В.А.; Молодецкий, А.В. (Геотехническая механика, 2010)
Експериментально оцінений вплив рівня кульового тензора напружень на фізико- механічні властивості вугілля при його руйнуванні в умовах тривісного нерівнокомпонент- ного стиснення.