Обґрунтування раціональних технологічних схем розробки розсипних родовищ України - Собко, Б.Ю. (Геотехническая механика, 2010)
В роботі проведено вибір раціонального способу розкриття та обґрунтовані раціональні технологічні схеми розкривних та видобувних робіт при освоєнні розсипних родовищ України.