Исследование процесса формирования метаносодержащих полостей и выявление причин нестабильности газовыделения в горные выработки - Слащева, Е.А.; Иконников, М.Ю.; Яровая, Т.И. (Геотехническая механика, 2010)
Наведені результати досліджень по визначенню закономірностей взаємовпливу джерел газу в шаруватому масиві порід, оцінці умов формування метановміщуючих порожнин і виявленню основних причин нестабільності газовиділення в гірничі виробки вугільних шахт.