К вопросу об устойчивости сопряжений капитальных выработок глубоких шахт - Раскидкин, В.В. (Геотехническая механика, 2011)
Наведений аналіз стану сполучень протяжних виробок. Розглянуті умови підтримання похилих виробок та сполучень на шахті ім. В.М. Бажанова. Визначені розрахункові показники параметрів сполучень виробок. Наведені результати шахтних досліджень за станом сполучень капітальних похилих виробок шахти ім. В.М. Бажанова.