Система самопроверки АСУ виброрыхлительной установки для рыхления смерзшихся углей в ж.д. полувагонах - Минеев, А.С. (Геотехническая механика, 2011)
Запропонована система самоперевірки АСУ вібророзпушувальної установки для відновлення сипучості змерзлого вугілля і залізорудних концентратів в залізничних напіввагонах перед їх розвантаженням. Система самоперевірки АСУ може здійснювати перманентний контроль за управлінням її роботою, виключити взаємовплив різних помилок елементів АСУ, виключає вплив людського чинника і тим самим значно підвищить надійність функціонування АСУ.