Инженерный метод прогноза режимов работы при модернизации комплексов гидромеханизации открытых горных работ - Семененко, Е.В.; Киричко, С.Н. (Геотехническая механика, 2011)
Наведено результати використання при модернізації гідротранспортних установок кар'єрів Вільногірського гірничо-металургійного комбінату нових методів розрахунку пара- метрів гідротранспорту, які враховують полідисперсність розсипу, вміст у ній частинок з різною густиною, а також усталені пульсації тиску та витрати гідросуміші.