Математическое моделирование термических процессов утилизации отходов обогащения углей - Клюев, Э.С.; Сапегин, В.Н.; Слащев, А.И. (Геотехническая механика, 2011)
В статті розглянуто процеси термічної деструкції й горіння вуглецевих матеріалів. За допомогою методів математичної статистики встановлено закономірності, що описують ці процеси.