Методы управления защитным слоем груза в усредняющем бункере - Брагинец, Д.Д. (Геотехническая механика, 2011)
Розроблено метод адаптивного управління захисним шаром вантажу в усереднюючому бункері, що працює у системі підземного конвеєрного транспорту вугільних шахт. Запропоновано схему управління захисним шаром вантажу за допомогою живильника та заслінки на основі контролеру та датчиків рівня. Розроблено алгоритм адаптивного управління захисним шаром вантажу.