Зависимость разубоживания полезного ископаемого от параметров экскавационных машин - Бабий, Е.В. (Геотехническая механика, 2011)
Розглянуто геологічні особливості родовищ Кривого Рогу на наявність контактних зон. Наведена класифікація контактних зон «руда – вміщуючи породи». Виявлена залежність коефіцієнта засмічення руди від місткості ковшів екскаваторів. Викладені способи покращення якості руди.