Опытно-промышленное испытание крепления почвы выработки стеклопластиковыми анкерами - Курносов, С.А. (Геотехническая механика, 2011)
Наведені результати експериментальних досліджень здіймання підошви виробки, які дозволили встановити вплив анкерного кріплення на зміщення порід підошви та розробити рекомендації по підвищенню її стійкості.