Проблеми збереження фондів наукових бібліотек - Вергунов, В. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2007)
Висвітлені проблеми збереження фондів наукових бібліотек: створення оптимального режиму збереження і безпеки фондів, робота з виявлення, обліку і збереження рідкісних та цінних видань, координація програм збереження – національних, регіональних, відомчих.