Способ проведения горных выработок - Шматовский, Л.Д.; Коломиец, А.Н.; Зайцев, М.С. (Геотехническая механика, 2011)
У статті викладені основні проблеми проведення гірничих виробок, а також запропонован засіб випереджаючого анкерного кріплення зі зміцненням шару порід, що анкерується.