Совершенствование технологии рекультивации карьеров при их доработке - Ворон, Е.А. (Геотехническая механика, 2009)
Розглянуто питання раціонального використання просторів відпрацьованих кар’єрів. Обґрунтовано технологію встановлення бортів кар’єра у неробочий стан зі створенням площадок під об’єкти необхідної ширини. Викладено особливості проведення технології пошарової гірничотехнічної та біологічної рекультивації.