Розвиток комунального господарства Донецької області у 1965 - 1985 рр - Шимко, О.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті розглядаються питання розвитку комунального господарства Донецької області в 1965 – 1985 роках. На основі аналізу архівних матеріалів та літератури висвітлені питання упорядкування населених пунктів, водопостачання, розвитку каналізаційного господарства, опалення житла міських та сільських мешканців.