Зовнішньополітична орієнтація ОУН на початку Другої світової війни в українській історіографії - Надурак, Н.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті аналізуються основні особливості та рівень дослідження українською історіографією проблеми зовнішньополітичної орієнтації Організації Українських Націоналістів на початку Другої світової війни. Автор визначає найбільш складні, дискусійні та найменш досліджені питання зовнішньополітичного курсу ОУН.