Філософсько-релігійний вплив екзистенціалізму на український мовно-літературний процес - Приходченко, К.І. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
Стаття підносить актуальну проблему в сьогоденні – розширення кругозору студентської молоді у створюваному творчому освітньо-виховному середовищі через знайомство з філософськими течіями, зокрема екзистенціалізмом. Такий підхід до організації навчально-виховного процесу сприятиме особистісній естетизації тих, хто навчається, зростанню їх культуротворчого рівня.