Моральна свідомість та релігійна віра в перспективі філософії Іммануїла Канта - Сепетий, Д.П. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті розкриваються головні ідеї та логічна структура філософії релігії Іммануїла Канта у її зв’язку з практичною філософією. Обґрунтовано тезу про те, що розуміння Кантом головних релігійних ідей – особистого безсмертя та Бога − було дуже неортодоксальним і наближає його філософію до індійської релігійно-філософської традиції.