Здійснення релігієзнавчо-лінгвістичного аналізу поняття "добро" в Корані - Приходченко, К.І.; Шарафаненко, О.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У даній статті розглядаються особливості мови Корану. Проводиться морфологічний аналіз слів зі значенням «добро» в арабській мові та наводяться їх приклади уживання в релігійному тексті, тим самим розкриваючи глибину і багатогранність змістового насичення цієї дефініції.