Рецензія на монографію О.Я. Надибської "Пріоритети як предмет соціального пізнання" - Гансова, Е.А. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
Надибська О.Я. Пріоритети як предмет соціального пізнанн: монографія. – Одеса: Друкарський дім, Друк Південь, 2010. – 456 с.