Економічна безпека України і сучасний механізм податкового регулювання підприємницької діяльності - Горбатюк, А. (Схід, 2011)
У статті досліджено проблему формування сучасного механізму податкового регулювання підприємницької діяльності в аспекті економічної безпеки України. Доведено, що такий механізм має ґрунтуватися на податковому чиннику розвитку малого й середнього підприємництва, а також корпоративного сектора в напрямі розвитку структурних перетворень національної економіки.