Стан і перспективи розвитку грального бізнесу - Рухлядін, В.; Стеценко, І.; Харенко, В. (Схід, 2011)
У статті зроблена спроба привернути увагу фахівців до такого напряму економіки й розваг, як гральний бізнес. Описано розвиток i стан цього бізнесу в США, Росiйськiй Федерацiї й Українi. Наголошено на перспективності розвитку грального бізнесу в Україні.