Проблеми законодавчого регулювання організації та обліку спільної діяльності в Україні - Дутова, Н.; Новікова, Н. (Схід, 2011)
У статті визначено та проаналізовано проблемні аспекти ведення обліку спільної діяльності в Україні, пов'язані з неврегульованістю багатьох питань здійснення такої діяльності чинним законодавством. Дано визначення спільної діяльності, а також розглянуто основні форми її здійснення відповідно до національних та міжнародних стандартів обліку. Окреслені напрямки подальшого вдосконалення законодавчого регулювання здійснення спільної діяльності в Україні.