Напрями вдосконалення податкової політики в контексті зміцнення кадрової безпеки - Гершуненко, Ю. (Схід, 2011)
У статті розглянуто підвищення фіскальної ефективності податку з доходів фізичних осіб шляхом часткового перерозподілу податкових надходжень між регіонами з метою зменшення асиметрії регіонального розвитку та зміцнення кадрової безпеки як важливого чинника реалізації виробничо-експортного потенціалу країни.