Ринкова капіталізація акціонерних товариств та проблеми біржової торгівлі в Україні - Маліч, Л.; Хасанова, О. (Схід, 2011)
У статті розглядається сутність ринкової капіталізації акціонерних товариств та проблеми біржової торгівлі в Україні. Показано, що ринкова капіталізація українських підприємств тісно пов'язана з розвитком фондових бірж в Україні та інфраструктури ринку, змінами в законодавчій сфері, а також рівнем розвитку корпоративного управління. Запропоновано напрями вирішення проблем біржової торгівлі в сучасних умовах господарювання.