Технологія управління персоналом торговельного підприємства - Мальцева, І. (Схід, 2011)
У статі наведено результати аналізу діяльності підприємства торговельно-збутової мережі, а саме: асортимент, обсяги виробництва та реалізації, професійний склад персоналу підприємства, вікову структуру, дані про рух робочої сили, причини звільнення співробітників. Запропоновано впровадження інформаційної технології, яка забезпечує одночасну обробку даних по декількох філіях підприємства, а також їх накопичення та зберігання.