Корпоративні структури як основа розвитку вугільних підприємств - Сапицька, І. (Схід, 2011)
У статі охарактеризовано стан вугільних шахт державної й недержавної форми власності. Представлено результати ретроспективного аналізу організаційних структур у вугільній промисловості. Виконано огляд досвіду роботи великих корпорацій, що містять вугільні підприємства. Показано, що одним із перспективних варіантів є використання корпоративних структур для функціонування й розвитку шахт Донецької області.