Нормативне регулювання Укрцентрархівом ведення діловодства в державних установах у 1920-х рр. - Сальнікова, Н. (Схід, 2011)
У статті проаналізовано основні нормативні акти Укрцентрархіву з удосконалення діловодства в радянських установах у 1920-х роках. Показано, що провідну роль у нормативному забезпеченні організації діловодства відігравали Центральне архівне управління УСРР і місцеві архівні установи.