Роль Організації з безпеки і співробітництва в Європі в забезпеченні дотримання прав людини - Тодоров, І.; Швець, О. (Схід, 2011)
У статті розглянута діяльність Організації з безпеки і співробітництва в Європі у сфері забезпечення прав людини. Проаналізовані характерні елементи людського виміру ОБСЄ, механізми моніторингу в системі захисту прав людини; сформульовано висновки щодо ролі, яку відіграє ОБСЄ в міждержавному співробітництві в галузі прав людини.