Управління витратами підприємства легкої промисловості за рахунок відхилень витрат - Абрамова, О. (Схід, 2011)
Стаття присвячена методам, які використовуються при аналізі витрат виробничих підприємств легкої промисловості. Наведено оригінальну структуру окремого бюджету, який сформовано з урахуванням відхилень витрат виробництва засобів індивідуального захисту (ЗІЗ).