Регіональні особливості ринку вентиляційних систем - Аровіна, М. (Схід, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблем розвитку регіонального ринку вентиляційних систем на прикладі Донецької області. Розглянуто структуру ринку, тенденції його розвитку. Запропоновано напрямки збільшення частки ринку вітчизняними виробниками.