Міжнародне співробітництво МВС України у сфері протидії корупції - Зозуля, Є.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті здійснено аналіз розвитку та сучасного стану міжнародної співпраці МВС України у сфері протидії корупції. Розглянуто формування нормативно-правової бази щодо боротьби з корупцією та пов’язаною з нею злочинністю, надано характеристику напрямів та шляхів співпраці органів внутрішніх справ нашої країни з іноземними державами, їх правоохоронними органами і спеціальними службами, а також із міжнародними організаціями, які здійснюють заходи із протидії корупції. Визначено перспективи подальшого розвитку міжнародного співробітництва МВС у протидії транснаціональним формам корупції.