Оцінювання ефективності стимулювання соціально-економічного розвитку регіону - Недобєга, О. (Схід, 2011)
У статті визначено потребу в оцінюванні ефективності стимулювання соціально-економічного розвитку регіону. Запропоновано стратегічну карту та систему ключових показників оцінювання ефективності стимулювання соціально-економічного розвитку регіону, етапи їх розробки та впровадження.