Проблеми регламентації управлінських функцій керівників різних рівнів управління - Шевченко, А. (Схід, 2011)
У статті досліджено комплекс функціональних обов'язків, які виконуються головними, функціональними талінійнимикерівниками підприємств. Систематизовано види управлінської діяльності шляхом диференціації професійних функцій та функцій управління. Визначено склад і особливості професійних функцій та функцій управління.